Sobre nosaltres

Som una Empresa Constructora amb més de 30 anys d'experiència en el sector, que evoluciona constantment per oferir serveis de qualitat, satisfent les necessitats dels clients amb equilibri entre cost, temps i excel·lència

excavadora-cavando-suelo-luz-dia (1)

Experiència en construcció, serveis de qualitat.

Des dels nostres inicis com a empresa familiar, la nostra activitat principal s’ha centrat en el moviment de terres, enderrocs i excavacions en general, sent aquesta la base de la nostra àmplia experiència en el sector. Amb el pas del temps, hem evolucionat i diversificat la nostra empresa sense oblidar les nostres arrels, amb l’objectiu de poder oferir un ventall més ampli de serveis i productes per satisfer les necessitats dels nostres clients.

La nostra missió

La nostra principal premissa és aconseguir l’equilibri perfecte entre el cost, la qualitat i el temps d’execució en cada projecte en què ens involucrem.

Enfocant-nos en qualsevol tipus d’obra, el nostre equip tècnic treballa en estreta col·laboració amb el client per analitzar, estudiar i avaluar les necessitats de manera tècnicament i econòmicament eficient. La nostra intenció és trobar solucions òptimes i adaptades a les seves especificacions i requisits.

Per què nosaltres?

Hi ha diverses raons per les quals podríeu escollir Cots Codina com a empresa constructora:

excavadora-cavando-suelo-luz-dia (2)